Floor stelt zich voor

Hoi, ik ben Floor en ik stel me graag aan je voor. Ik ben gek op genieten, eten en drinken, eigenlijk draait daar bij mij alles om. Die combinatie maakt mij iedere dag gelukkig. Ik vind het heerlijk om te zorgen voor de ideale beleving, zowel gastvrijheid maar ook de lekkerste smaken en structuren. Zodra ik zelf mensen over de vloer heb, ben ik al bezig met wat ik klaar ga maken of probeer ik het perfecte restaurant uit te kiezen. Dat hoeft zeker niet altijd chique, juist dat iedereen het leuk heeft.

Maar, hoe weet je nou wat de beste combinaties zijn? Op welk moment eet je wat en schenk je dan het juiste? Dat vind ik interessant! De wereld van gastronomie, made easy!

Wil jij de volgende keer dat je een etentje geeft of een wijnkaart voor je neus krijgt, ook precies weten hoe je kiest en wat je lekker vindt? Dan kan ik helpen. Dit doe ik door het organiseren van proeverijen en over wijn en spijs te schrijven. Laagdrempelig staat hierbij centraal.

Ik wil het luchtig en leuk maken, zonder poespas en bla-bla. Meer weten? Neem dan vooral contact met me op via floor@floorproeftvoor.nl.

Maak kennis met Floor van Floor proeft voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *