Alcoholvrije wijnproeverij

Organiseer je een babyshower en wil je eens wat anders doen? Denk dan eens aan een alcoholvrije wijnproeverij! Perfect voor de wijnliefhebbende mama to be! Staat er een uitje met de vriendengroep of jouw team op de planning en wil je liever geen alcohol? Of wil je gewoon weten wat de wereld van alcoholvrije wijnen te bieden heeft? Dan is dit iets voor jou!

Hoe ziet een alcoholvrije wijnproeverij bij Floor proeft voor eruit?

Wijn zonder alcohol? Is dat lekker? Tijdens de alcoholvrije wijnproeverij gaan we deze vraag aan den lijve ondervinden! Op de door jou gekozen locatie proeven we zes alcoholvrije wijnen, van bubbels tot wit naar rood. Alles komt langs! Ik leer je een aantal geheimen waardoor je makkelijker een goede (alcoholvrije) wijn uitkiest, maar we maken vooral veel plezier.

Bij een alcoholvrije wijnproeverij van Floor proeft voor, krijg je het volgende:

  • Zes verschillende alcoholvrije wijnen! Het standaard aanbod bestaat uit twee mousserende wijnen, twee witte wijnen en twee rode wijnen. Maar in overleg is heel veel mogelijk!
  • Uitleg over hoe je etiketten leest zodat je in de winkel al beter een keus kunt maken;
  • Uitleg over proefmethodes, zodat je beter wijn leert proeven én herkennen;
  • Brood om je smaak tussendoor te neutraliseren, zodat je nog beter leert proeven. Mocht je zelf hapjes willen serveren, dan kan ik je helpen wat goede combinaties zouden zijn.
  • Jij hoeft niks te regelen qua glazen en karaffen. Die neem ik allemaal mee.
  • Iedere deelnemer krijgt een aromacirkel waar alle geuren op uitgelegd staan en proefformulieren mee om thuis nog eens verder te proeven.

Hoe lang duurt een wijnproeverij?
Een alcoholvrije wijnproeverij duurt ongeveer 2.5 uur. Ik zorg dat ik op tijd op locatie ben om alles klaar te zetten.

Hoeveel kost een wijnproeverij van Floor proeft voor?
Een alcoholvrije wijnproeverij kost €35 per persoon, excl. reis- en parkeerkosten.

Zijn de wijnproeverijen overal in Nederland te boeken?
Het liefst verzorg ik overal in het land wijnproeverijen, maar in verband met reistijd richt ik me op een straal van 50 kilometer rondom Utrecht. Woon je daarbuiten? Dan zeg ik zeker niet direct nee. Neem even contact met me op en aan de hand van je wensen, bepalen we of ik de juiste persoon ben voor jouw proeverij.

Heb je nu ook al direct zien om te gaan proeven met jouw vrienden, familie of collega’s?

Mail dan nu naar floor@floorproeftvoor.nl. Dan stemmen we direct de mogelijkheden af!