Wat is Floor proeft voor?

Hoi,
Dit is Floor proeft voor en hier ontdek ik voor jou hoe je bewust, duurzaam en toch lekker kunt eten. Dat is namelijk mijn missie. Ik ben Floor en al mijn hele leven gefascineerd door eten: Ik kook ontzettend graag, maar eet nog liever. Je zou kunnen zeggen dat gastronomie mijn leven overheerst. Niet alleen wat er op mijn bord ligt, vind ik interessant, maar ook de reis daar naartoe. Hoe zorg ik ervoor dat ik het juiste in mijn mond stop?

Het lastige hier is: des te meer je weet, des te lastiger het is om het voor je gevoel goed te doen. Ik weet dat meer mensen hier mee worstelen en daarom heb ik bedacht: ik zoek het voor jullie uit! Vanuit mijn eigen nieuwsgierigheid ga ik op onderzoek in deze slangenkuil en proef ik voor jullie voor.

Door alle informatie die je tegenwoordig om de oren vliegt, weet ik vaak niet wat ik nu het beste kan doen. Daarom begin ik deze zoektocht: in mijn blog ga ik uitzoeken hoe duurzaam mijn keuzes zijn en wat dan mijn keus kan verduurzamen.  Is dat biologisch? Lokaal of juist globaal? Vegan of juist niet? En hoe kan ik rustig genieten?

Verder ga ik op zoek naar gave events in de wereld van eten voor nieuwe inzichten, deel ik lekkere recepten, geef ik tips en kijk ik hoe goed duurzaam eten te lijmen valt met een bourgondische en gezonde leefstijl.

Als je ideeën of vragen hebt die goed in deze blog passen, hoor ik het uiteraard heel graag!

 

en psssttt… je kunt me ook volgen op Instagram!